Mindpark Hyllie expanderar

1 november 2022

Mindpark fortsätter sin tillväxtresa genom att öppna nya kontors- och konferensrum i Hyllie. "Äntligen får vi möjlighet att öppna upp för fler coworkers", säger Emelie Andersson, manager Mindpark Hyllie.

Mindpark Hyllie fortsätter i samma anda med att skapa en inspirerande och social arbetsplats med fullservice i fokus. I och med tillskottet av fler kontorsplatser blir det möjligt att öppna upp för fler coworkers.

Vi har varit fullt belagda med kö från första dagen i Hyllie och därför är vi fantastiskt glada att vi nu kan utöka vår närvaro i denna spännande och expansiva stadsdel. 

- Vi har varit fullt belagda med kö från första dagen i Hyllie och därför är vi fantastiskt glada att vi nu kan utöka vår närvaro i denna spännande och expansiva stadsdel. Vi ser fram emot att utveckla vårt coworkingkoncept ytterligare i Hyllie, säger Helene Tigerström, COO på Mindpark Group.


Mindpark Hyllie består idag av flertalet kontor, moderna mötesrum samt restaurang och café. Precis som på samtliga Mindparks ligger fokus på att erbjuda bästa möjliga service och ett levande nätverk som ger ett mervärde till alla coworkers.

– På Mindpark erbjuder vi mer än bara tak och väggar för kontor och möten. Vi sköter all praktisk service för våra coworkers och besökare så att de kan fokusera på att göra det de är bra på. Samtidigt lägger vi stor vikt vid att vara en social plats där vi ser till att människor möts, trivs och har kul tillsammans. Med tillgång till alla våra platser skapar vi också stort utbyte mellan alla våra coworkers som blir värdefullt både för individ och företag, säger Emelie Andersson, Manager på Mindpark Hyllie.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.