Mataktör till Västra hamnen

31 maj 2022

Västra Hamnen har under de senaste decennierna gått från att vara ett traditionellt industriområde till en pulserande stadsdel i Malmö. Här samsas mängder av bostäder och företag med bl a Turning Torso och Scaniabadet, med friluftsliv och salta bad i Öresund – och snart Malmös första Eatery!

Eatery_webben.jpg
Bild: Eatery/Ade Groot

- Vi är otroligt glada och stolta över att äntligen få öppna vår första enhet i Malmö. Eatery ska bli Malmöbornas nya vardagsrum! säger Zofie Sandman, Etablerings- & Fastighetschef på Eatery.

Efter en utdragen pandemi så ser vi nu att våra kunder återvänder till sina kontor, vilket är väldigt glädjande. Vad kan då passa bättre än att i höst få en spännande restaurang i huset? 

Det blir mat- och mötesaktörens Eatery’s andra enhet i Skåne. Redan i höst kommer Eatery att välkomna sina första gäster till Jungmansgatan 12. Lokalen är på drygt 500 kvm och ligger i gatuplan på World Trade Center. Initialt öppnar man upp för frukost, lunch, fika och catering, men det finns även planer på att öppna upp för kvällar och helger i framtiden, då med fokus på brunch, napolitansk pizza och à la carte med smaker från Medelhavet.

- Vi tycker det är väldigt trevligt att Eatery valt att göra sin första etablering i Malmö hos oss på World Trade Center på Jungmansgatan. Efter en utdragen pandemi så ser vi nu att våra kunder återvänder till sina kontor, vilket är väldigt glädjande. Vad kan då passa bättre än att i höst få en spännande restaurang i huset? säger Jonas Holmberg, Fastighetschef på Granitor Properties.

- Förra året kompletterade vi med coworking, ny reception och nya loungemiljöer vilket lett till en trivsam mötesplats med rörlighet och puls för våra hyresgäster. Med Eatery på plats i bottenplan skapas ett riktigt spännande och pulserande helhetskoncept för både våra hyresgäster och externa gäster, avslutar Jonas Holmberg.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.