Må bra hos 7A

17 november 2023

7A skapar en förhöjd upplevelse med nyöppnat Wellness Center, tillgängligt för alla hyresgäster.

7A.jpg
En välmående arbetsplats - 7A välkomnar Wellness Center.

- Vi på 7A har alltid strävat efter att skapa mer än bara kontorslokaler. Vi erbjuder en samlingsplats där möteslokaler, konferenslokaler, kontor och nu även välmående samt hälsa smälter samman till en helhetsupplevelse, berättar Louise Hellman Strand, Vice VD.


Från och med måndag den 6:e november 2023 kan alla hyresgäster på 7A ta del av Posthusets nyöppnade hälsoavdelning ”MORE WELLNESS”. Det nya konceptet erbjuder en rad behandlingar inom hälsa och välmående där man som hyresgäst kan ta del av olika sorters massage, friskvårdsbehandlingar samt vilo- och meditationsrum.


- Posthusets nya avdelning med fokus på välmående och hälsa är en del av visionen att skapa en hållbar och förhöjd arbetsmiljö för våra medlemmar.


Utöver Posthuset befinner sig 7A:s anläggningar på Strandvägen, Vasagatan 7 samt Odenplan. 7A:s målsättning är att skapa attraktiva mötesplatser och miljöer, där ett personligt bemötande i kombination med hög professionalitet ger förutsättningar för verksamheter och individer att utvecklas och trivas.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.