Lokalguiden inleder samarbete med BRG

24 juni 2019

Det blev nyligen klart att Lokalguiden inleder ett nytt samarbete med Business Region Göteborg kring mässan NYLOKAL.

Bild: PIxabay

NYLOKAL är Sveriges enda mässa där lokalsökande företag får chansen att träffa fastighetsägare och kommuner med lediga lokaler och mark. Mässan drog igång för fem år sedan och tas nu till en ny nivå i och med samarbetet med Business Region Göteborg. 

– NYLOKAL har funnits i fem år och är numera en väletablerad plattform för leverantörer som kan hjälpa företag i förändring, till exempel med lediga kontorsytor. Vi har under åren mest jobbat med vår egen databas och lokalt förankrade företag för att hjälpa dem att knyta de nödvändiga kontakter som behövs för deras förändring. För att NYLOKAL skall kunna växa ännu mer ville vi hitta en samarbetspartner som hade både kommunala och internationella kontakter samt ett bra incitament för att mässan skall växa och bli större. Ett av våra mål är att inte bara öka konkurrensen i Göteborg utan bidra med en ökad inflyttning för att fylla alla de kommande projekt som nu byggs i regionen, säger Linus Björland, ansvarig för NYLOKAL. 

– Samarbetet med Business Region Göteborg tillför ytterligare en nivå då vi tillsammans med dem får möjlighet att nå ut till, inte bara fler, utan även större och internationella företag som tittar på Göteborgsregionen som ett alternativ. Vi ser också stora möjligheter att via BRG:s medverkan stärka samtliga medlemskommuner och ge dem möjlighet att via NYLOKAL lyfta fram deras olika fördelar, fortsätter Linus Björland.   

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.