Lokalguiden i nytt samarbete med Vitec

12 november 2020

Nu gör Lokalguiden det ännu enklare för fastighetsägare och mäklare runt om i Sverige att hyra ut sina lediga lokaler. Lokalguiden ingår ett nytt samarbete med programvarubolaget Vitec för att ta nästa steg i utvecklingen.

Lokalguidens webbsida.
Lokalguidens webbsida.

Lokalguiden hjälper dagligen sina kunder att uppdatera lediga lokaler till lokalguiden.se. Målet är att underlätta arbetet så att kunderna kan lägga tid på annat. Nu har Lokalguiden tecknat ett avtal med Vitec, det börsnoterade programvarubolaget inom Vertical Market Software i Norden, för att underlätta överföringen av lediga objekt till lokalguiden.se. 

– Vi strävar hela tiden efter att underlätta för våra kunder och samarbetet är ett bevis på det, säger Daniel Åberg, vd på Lokalguiden Sverige AB.

– Vår affärsidé är att utveckla produkter som stödjer ett fastighetsbolags processer för bland annat marknadsföring och lokaluthyrning. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att både  marknadsföra sina lokaler på egen hemsida och även på externa marknadsplatser. Att inleda ett samarbeta med Lokalguiden ligger helt i vår linje att förenkla vardagen för våra kunder, säger Karin Liiw, marknadschef & partneransvarig på Vitec. 

Samarbetet innebär att Lokalguiden kan hämta uppgifterna kring lokalen direkt från Vitecs system istället för att hämta dem från kundens webbsida. Det här innebär att överföringen av lokalerna blir mer stabil, det blir färre tekniska problem och som kund kommer man inte behöva stansa in sina uppgifter på mer än ett ställe. 

– Förhoppningsvis upplever våra kunder att uppdateringarna blir stabilare, att de slipper känna någon oro och kan lägga mer tid på att ta hand om sina intressenter istället, säger Daniel Åberg.

Har ni frågor kring det nya samarbetet? Kontakta Lokalguiden för mer information.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.