Lokalguiden i nytt samarbete med Kompar

19 mars 2020

För att kunna bidra ytterligare till uthyrningsbranschen ingår Lokalguiden ett samarbete med banklåneförmedlaren Kompar.

Lokalguiden ingår nytt samarbete med Kompar
Lokalguiden ingår nytt samarbete med Kompar

Nu står det klart att Lokalguiden ingår ett nytt avtal med banklåneförmedlaren Kompar. Kompar ger företag möjligheten att jämföra företagslån helt kostnadsfritt. Vi lever i nuläget i en tuff tid på många plan och ingen vet hur läget kommer se ut den kommande tiden. Lokalguiden vill därför underlätta ytterligare för alla som skall investera i en ny lokal eller en ny fastighet. 

– Det känns extra bra i dessa tider att erbjuda en sådan här tjänst och vi hoppas fortsatt kunna bidra till att lokaluthyrningsbranschen i Sverige inte stannar upp utan kan köra på. Nästan exakt 100 000 unika användare på lokalguiden.se de senaste 30 dagarna vittnar om att efterfrågan på lokaler fortsatt är stor. Vi hoppas på ett riktigt givande och bra samarbete med Kompar, säger Daniel Åberg, vd på Lokalguiden. 

Sverige får inte stanna upp.

Vi ser fram emot att hjälpa företagare att hitta finansiering, antingen till en ny lokal eller om man som fastighetsägare behöver finansiering vid nyutveckling av fastigheter, ombyggnad eller förvaltning. Vi har den senaste tiden sett ett ökat antal förfrågningar vad gäller just finansiering i de här situationerna, säger Philip Kornmann, vd på Kompar. 

Kompar startades av en grupp entreprenörer med erfarenhet inom både företagande och finansiering. Via Kompar kan man jämföra företagslån helt kostnadsfritt från mer än 20 banker och långivare, och man kan låna upp till sju miljoner kronor för nya lokaler, alternativt ett högre belopp som fastighetsägare.

Vid frågor kontakta Daniel Åberg, daniel.aberg@lokalguiden.se

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.