Lobby som showroom

12 mars 2020

​Nu kan du som gäst och besökare på Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen i Stockholm frossa i stilren design direkt när du kliver in genom entrén. Inredningsexperterna Malin Hagald och Anna Ringström, som driver Ginst Interiör, har numera sitt showroom mitt i hotellets lobby. Alla möbler går att köpa och skräddarsy efter egna önskemål.

Clarion Hotel Amarantens signum är den iögonfallande kristallkronan som pryder hotellets reception. Resten av hotellet har en stilren design med enkla mässingsdetaljer. Allt med en exklusiv 60-tals touch. Precis som övriga Clarion-hotell är design och inredning två grundkomponenter.

 Att få ha deras showroom mitt i vår lobby känns nytt, spännande och helt rätt i tiden.

För att förstärka detta har hotellet på Kungsholmen återigen anlitat inredningsbyrån Ginst Interiör. Inredningsduon gjorde under förra året en total make over av hotellets lyxiga svit och skapade ett rosa hotellrum till förmån för Bröstcancerförbundet. Att de nu öppnar ett showroom i hotellets lobby känns som ett naturligt steg i samarbetet och en plats som förhoppningsvis kan bli ännu en perfekt inspirationsplats för den inredningsintresserade.

– Samarbetet med Ginst Interiör möjliggör att vi ytterligare kan förstärka 60-tals temat med konst och design som genomsyrar hela hotellet. Malin och Anna har med sin expertis verkligen skapat en miljö där våra gäster kommer att stormtrivas. Att dessutom få ha deras showroom mitt i vår lobby känns nytt, spännande och helt rätt i tiden, säger Ulf Cato, VD för Clarion Hotel Amaranten.

Hotellets lobby har sedan öppningen varit en samlingsplats för entreprenörer och företagare som vill sitta och arbeta dagtid men också ett vardagsrum för hotellets gäster. Med den nya interiören förväntar sig hotellet att “vardagsrumskänslan” växer sig starkare och att allt fler hittar hit.

– Välkomna in i vårt vardagsrum, säger Malin Hagald, grundare Ginst Interiör. Sobert men ändå med mycket färg fortsätter vi med temat “lyxigt 60-tal”. Det känns fantastiskt att få fortsätta vårt roliga och inspirerande samarbete med Clarion Hotel Amaranten. Allt som finns i lobbyn kan du som besökare köpa eller beställa genom oss.  Vi ser fram emot att möta er där! 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.