Lekfullt i Pagoden

2 augusti 2022

Under hösten 2022 flyttar MATCHi in i Pagoden i ett närmare 1 000 kvm nyrenoverat och lekfullt kontor.

bygg-göta.jpg
Bild: Bygg-Göta

- Man märker att det är sport som genomsyrar MATCHis verksamhet och så även det nya kontoret. Mycket färg och form och ett kontor att vara kreativ i. Att Pagodenområdet has sin egen padelbana hjälpte så klart till i valet av kontor. Vi är väldigt glada att välkomna MATCHi till området, säger Linda Neidert, uthyrningschef och vice VD på Bygg-Göta.

Pagodenområdet består av cirka 40 000 kvm renoverade kontor i industriell stil. Husen är K-märkta och har tidigare använts för produktion och lager för bl a vin & sprit.  Området har utvecklats av Bygg-Göta under de senaste åren och när de sista lokalerna nu fylls upp betyder det att cirka 60 företag har sina verksamheter här. Det finns även två restauranger, padelbana och utegym m m.  


MATCHi är ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Med över 10 års erfarenhet har de hittat den perfekta balansen mellan användarvänlig teknik och kraftfull funktionalitet. Oavsett om ditt hjärta slår för padel, tennis, badminton, bordtennis, pickleball eller squash.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.