Ledigt omgående i Jericho 34

15 september 2020

JLL har fått uthyrningsuppdrag av EY för fastigheten Jericho 34 på Jakobsbergsgatan 24. EY hyr idag hela fastigheten för sitt huvudkontor. Fastigheten omfattar 13 000 kvadratmeter och är modernt inredd med effektiva ytor. Efter 20 år i fastigheten kommer EY att flytta sin verksamhet till Sergelhuset.

JLL.jpg
Bild: JLL

Jericho 34 är en kontorsfastighet som omfattar kvarteret mellan Regeringsgatan, Jakobsbergsgatan och Lästmakargatan. Området är ett av Stockholms mest eftertraktade kontorslägen med ett stort utbud av populära restauranger, caféer och service. Bland grannarna märks flera av de stora bankerna och Sveriges största advokatbyråer. Avståndet till Stureplan är bara 300 meter samt till Sergels Torg cirka 500 meter. 

JLLs uppdrag omfattar korttidsuthyrningar till och med december 2022. Fastigheten Jericho 34 går att dela i flera ytor där minsta yta blir ett våningsplan om 550 kvadratmeter. Det finns möjlighet att hyra möblerat vilket möjliggör för omgående inflyttning.

-Det är mycket glädjande att vi har vunnit EYs förtroende och fått  uthyrningsuppdraget för att hyra ut Jericho 34, säger Erik Skalin Head of Agency, JLL Sverige.

-Det är väldigt roligt att starta hösten med ett sådant här prestigeprojekt. Det kommer att bli ett tacksamt tillskott på nuvarande hyresmarknad som efterfrågar större vakanser i bästa läge, säger Theodor Jarnhammar, Head of Leasing, JLL Sverige.

Uthyrningsarbetet startar omgående.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.