Lediga logistikytor i Eskilstuna

29 maj 2018

Savills har tecknat ett exklusivt avtal med Bockasjö AB om att arbeta med uthyrningen av deras logistikfastigheter på Landvetter flygplats och Hisingen i Göteborg. I uppdraget ingår även Eskilstuna Logistikpark där Bockasjö kommer att uppföra ytterligare två logistikfastigheter utöver den som färdigställdes sommaren 2017 för Sportamore.

Savills Bockasjö 1.jpg
Landvetter Logisttikpark.

För Eskilstuna Logistikpark kommer Savills att arbeta med uthyrningen av två logistikfastigheter som Bockasjö AB ska bygga efter att hyreskontrakt tecknats. Dessa kommer att ha en yta om 31 500 kvadratmeter respektive 27 000 kvadratmeter.

- Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att arbeta med Bockasjö. Vi ser mycket fram emot att hjälpa både vår uppdragsgivare men även hyresgäster att maximera fastigheterna efter deras verksamheter, säger Linda Persson ansvarig för uthyrning inom Industri och Lager/Logistik på Savills i Sverige.

- Vi ser fram emot samarbetet med Savills och Linda Persson. Bockasjö satsar starkt och offensivt på Västsverige med utvecklingsprojekten på Landvetter och Hisingen, Sveriges mest attraktiva logistikregion. Att vi även säkrat mark i Eskilstuna Logistikpark ger oss möjligheten att erbjuda våra hyresgäster och tilltänkta kunder ett ypperligt läge för Stockholm och Mälardalsdistribution. Vi är övertygade om att Savills kommer att vara en professionell partner till oss i att erbjuda högmoderna lagerlogistklösningar för våra nuvarande och framtida hyresgäster, säger Joakim Hedin, VD Bockasjö AB.



Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.