Krokslätts Fabriker står sig

16 februari 2021

Trots den rådande pandemin ser Husvärden att efterfrågan på lokaler på Krokslätts Fabriker är fortsatt stor. Flera nya avtal har skrivits den senaste tiden.

KF.jpg
Bild: HUsvärden

Plejd har flyttat in på Krokslätts Fabriker i oktober på en yta om 3 775 kvm. Plejd är en nordisk leverantör som utvecklar tekniska produkter inom belysning och hemautomation såsom dimmers, kontroller samt trådlösa ljussystem. Alla produkter och tjänster produceras i Sverige och vissa av dem direkt i Plejds egna produktionslina.

Highway har under hösten flyttat in på Krokslätts Fabriker 30 i nyrenoverade lokaler på 275 kvm. De erbjuder allt inom reklam från varumärkesstrategier och grafisk design till att skapa showrooms, utställningar och inredningskoncept. 

Hertz Sverige, som ingår i Volvo Cars-koncernen, flyttar sitt regionkontor till Pann- & Grannhuset. De tar en yta på 600 kvm. Hertz biluthyrning har funnits i Sverige sedan 1960 och har idag över 220 uthyrningskontor på drygt 125 orter runt om i landet.

Gebhardt, med huvudkontor i Fankfurt, är specialiserat på intern transportteknik, lagerteknik och materialhantering. Nu flyttar Gebhardt Nordic AB in på 180 kvm i nya Pann- & Grannhuset på Krokslätt. Det svenska bolaget erbjuder hela sortimentet av automationsenheter och lagerhanteringsprogram.

Campus Mölndal har flyttat in på Krokslätts Fabriker 30 och utökar därmed sina ytor med 900 kvm. De startar en yrkeshögskola med inriktning mot olika yrkesroller inom IT-branschen.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.