Kontor för utveckling och tillväxt

20 februari 2018

Gothia Science Park i Skövde fortsätter att expandera på nya områden och en ny kontorsbyggnad vid namn Pergolan håller på att ta form. Pergolan kommer att resultera i ytterligare 6 000 kvm kontorsyta.

Gothia Science Park är en stimulerande och affärsdrivande miljö som erbjuder möjligheter till flexibla, inspirerande och innovativa kontorslokaler i flera olika hus. Gemensamt för de olika kontorslösningarna är deras utformning som gör det möjligt för dig att fokusera på affärsutveckling och en växande verksamhet. En avgörande fördel med att sitta i Gothia Science Park är närheten till och den dagliga kontakten med andra engagerande entreprenörer och företagare som också vill skapa nya kontakter och utbyta både idéer och erfarenheter.

Pergolan

En ny kontorsbyggnad vid namn Pergolan håller på att ta form i Gothia Science Park. Ett hus som kommer resultera i ytterligare 6 000 kvadratmeter kontorsyta för företag som vill fokusera på att utvecklas och växa. Arbetet med Pergolan är beräknat att vara klart i mars 2019.


Co-workingspace

För att fler ska kunna ta del av Gothia Science Parks innovationsmiljö färdigställs just nu fler flexibla arbetsplatser, detta i form av ett co-workingspace. Under vecka sex anordnades öppet hus för intressenter och ytan är nu i full gång. Gothia Science Parks co-workingspace är platsen där du hittar en skön miljö, trivsam stämning och gott kaffe, samtidigt som du har obegränsat med möjligheter att skapa dig nya nätverk, massor av spännande samtalsämnen och ny kunskap.


Open office

I Gothia Science Park erbjuds även Open Office som vänder sig till den som har möjlighet att arbeta på distans i sitt uppdrag för ett nationellt eller internationellt teknik- eller it-företag. Det är en smart lösning i form av ett eget kontor med tillgång till ”företagets” faciliteter som välutrustat konferensrum, kaffemaskin, pausutrymme, lokalvård samt utökade mötesmöjligheter, aktiviteter och en riktigt bra restaurang ett stenkast bort. Konceptet är en viktig pusselbit i att bygga en innovationsmiljö med kritisk massa och plats för tillväxt och som tillgodoser olika behov.


Expandering

Gothia Science Park fortsätter att expandera på nya områden. Idag finns kontorsmöjligheter även på Pentaområdet, med närhet till industrin och Volvobolagen.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.