Köp lokaler i Jägersro

5 december 2018

Med ett perfekt strategiskt läge mellan inre och yttre Ringvägen i Malmö ligger Jägersro Företagscentrum. Här kan man nu köpa bostadsrättslokaler i två plan som man som företag därefter äger individuellt. Bostadsrättslokalerna förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

Fastigheten består av totalt 32 lokaler där det finns lokaler från ca 38 kvm till 178 kvm. Lokalerna är helt färdiga att använda från tillträdesdagen, ytskikt, värme, vatten, ventilation och grundbelysning är på plats. Planeringen av lokalerna är väl genomtänkt med moderna kontorsrum på övervåningen och ett bottenplan med väl tilltagen takhöjd.

Bostadsrättslokalerna förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling i Malmö, säljstart av projektet var den 28 november.

– Vi är glada över att vi fått förtroendet att sköta förmedlingen av de 32 unika bostadsrättslokalerna. Det ska verkligen bli spännande att få vara med när fastighetens fylls med blomstrande företag, läget är optimalt och lokalerna är väl förberedda för att tas i bruk snabbt, det är bara att flytta in och starta igång sin verksamhet, säger Martin Filipsson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Malmö.

Lokalerna är färdiga att använda redan på tillträdesdagen. Ytskikt, värme, vatten, ventilation och grundbelysning är redan på plats. Bottenplanet har en väl tilltagen takhöjd. Övervåningen är en modern kontorslokal med pentry och toalett med dusch anpassat för kontorsverksamhet. Fastigheten har inkommande fiber i fasadskåp med tomrör ut till varje lokal, så det är enkelt att ansluta sin lokal till fibernätverket. Framför varje lokal finns en uppställningsplats vilken rymmer två personbilar som varje lokal förfogar över. Utöver de 16 unika lokaler som finns i huvudbyggnaden erbjuds möjligheten att investera i ytterligare utrymme om cirka 40 kvm där varje lokal har individuella vikportar samt förberett för El och VA. Lokalerna är en del av Brf Jägersro Företagscentrum och erbjuds i förstahand exklusivt till de företag som väljer att investera i en av lokalerna i huvudbyggnaden.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.