Innovatör till Urban Escape

2 augusti 2022

Ytterligare en innovativ aktör inom tech flyttar in i AMF Fastigheters kontorslokaler i kvarteret Urban Escape i Stockholm City. Internationella tjänsteföretaget Globay Relay har skrivit avtal för ett kontor om 1200 kvm – deras första etablering på den nordiska marknaden. Att Stockholm samlar talanger inom tech och utveckling har bidragit stort till valet att satsa på just Stockholm och Urban Escape.

urban webben.jpg
Bild: AMF Fastigheter

- Vi ser mycket fram emot att utöka vår verksamhet här. I Stockholm finns en progressiv miljö där man är i framkant när det gäller nya trender och många välutbildade talanger. Något som är viktigt för oss eftersom vi kommer att anställa ett hundratal mjukvaruutvecklare, ingenjörer och researchers, bland annat, i samband med att vi öppnar det nya kontoret, säger Kelvin Ng, chef för Global Business Operations på Global Relay.

Företaget har sitt säte i Vancouver, Kanada och är ett tjänsteföretag inom tech med kontor i bland annat New York, London och Singapore. De flyttar in i Urban Escape nästa sommar.

– Vi välkomnar Global Relay till Urban Escape och tror att de kommer att passa väl in i den framåtlutade anda som finns här. Etableringen är ytterligare ett kvitto på att det här är en av Stockholms mest attraktiva kontorsadresser som också står sig internationellt, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City på AMF Fastigheter.

AMF Fastigheters citykvarter Urban Escape, mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg, lockar i dag besökare från hela världen till högklassig shopping, barer och restauranger. Här finns klassiska shopping- och mötesdestinationen Gallerian och Stockholms modernaste kontorslokaler som samlar några av världens mest innovativa företag, inom bland annat tech och näringsliv. Här har bland andra Microsoft, Kindred och Netlight kontor.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.