Hyr ut på Ringvägen 100

21 mars 2023

Fonus ekonomisk förenings huvudkontor flyttar till Ringvägen 100 och ett nytt aktivitetsbaserat kontor för ca 40 medarbetare på 500 kvm till hösten.

ringvägen webb.jpg
Bild: Skandia Fastigheter

Med fastighetens gemensamma reception och mötesrum liksom dusch- och omklädningsrum efter cykelturen till jobbet ser den nya hyresgästen fram emot att åtnjuta mer än sin kontorslokal. Ett grönt hyresavtal är tecknat och inflyttning sker i september. 

Peter Göransson är vd Fonus ekonomisk förening:

- Vi ser flytten av Fonus ekonomisk förenings huvudkontor till Ringvägen 100 som oerhört viktig för att kunna vara en fortsatt attraktiv arbetsgivare över tid. Lokalen ligger centralt med närhet till bra kommunikationer, som cykelbana, t-bana, buss, pendeltåg med mera. Vi har också fått ett oerhört bra bemötande från Annette på Skandia Fastigheter som har varit väldigt lyhörd gällande våra behov framåt. 

- Skandia Fastigheters hållbarhetsarbete och ”Rum för fler” jämte gemensamma servicefunktioner som central reception, möjlighet till nyttjande av större konferensrum med mera och en lokal som utifrån ytan lämpar sig väl för vårt hybrida arbetssätt har också bidragit till vårt beslut. Dessutom får vi än närmare till våra härliga kollegor på Familjens Jurist som sedan flera år tillbaka också huserar i fastigheten.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.