Hyr ut i nytt kvarter

30 januari 2023

Lantmännen Fastigheter och Web Manuals har tecknat avtal om kontor i det nybyggda kvarteret Triton i Malmö.

triton.jpg
Bild: Lantmännen Fastigheter

Lantmännen Fastigheter hyr ut 1 400 kvm kontor till Web Manuals i kvarteret Triton på Universitetsholmen i Malmö. Tillträde sker vid halvårsskiftet 2023.

På Triton får Web Manuals ett mycket centralt och attraktivt läge ut med Neptunigatan, med gångavstånd till både Malmö Live och centralstationen.

– Vi har arbetat i nära samarbete med hyresgästen för att skapa en flexibel arbets- och mötesplats. Man får ett modernt kontor med en spännande och stilren arkitektur i ett av Malmös bästa lägen, som har utsikt över både stad och hav, säger Petter Melin, regionchef på Lantmännen Fastigheter.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Web Manuals till vårt gröna hus och ser fram emot en långsiktig fin relation, fortsätter Petter Melin.

– På ett av Malmös bästa lägen och med utsikt över både hav och grönska, kan vi erbjuda våra medarbetare den bästa grogrunden för att fortsätta frodas, växa och blomma ut, högst upp i Lantmännens gröna hus, säger Martin Lidgard, CEO och grundare av Web Manuals.  

Det internationella SaaS bolaget, Web Manuals med huvudkontor i Malmö, fortsätter sin tillväxtresa och flyttar in i dubbelt så stora lokaler.

– Vi vill skapa ett drivhus där tankar och idéer från våra medarbetare, kunder och partner kan korsbefruktas och blomstra. Med vårt nya kontor med solljus från alla väderstreck, finns verkligen de bästa förutsättningar för våra ambitiösa tillväxtmål, utvecklar Martin Lidgard.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.