Hyr din arbetsmiljö

15 april 2021

Martelas koncept "Arbetsplatsen som en tjänst" garanterar dig att arbetsmiljön är alltid på topp. Baserad på dina behov, skräddarsys ett optimal servicepaket för dig. Tjänsten faktureras månadsvis, och du betalar bara för vad som verkligen behövs. Det underlättar både budgetering och kostnadsstyrning.

Bild: Martela

Vi har i princip nästan vant oss vid att arbeta vid köksbordet, på soffan, i barnens rum, till och med i bastun. Många har kommit på egna smarta knep för att försöka få till en bättre arbetsställning. För att skapa ett ståbord behövs bara en strykbräda och ett par kokböcker. Detta är emellertid inte enbart positivt. Bröstryggen känns stel, höftböjaren och nerverna stramar. Många tycker inte att sex hör hemma i bastun, men det gör inte heller Teams-mötet, inte ens om du sitter på laven längst ner.

Det här lär inte vara den sista revolutionen inom sättet vi arbetar. Ingen kan förutspå hur och i vilken miljö vi kommer att arbeta i framtiden.

Men den pågående pandemin kommer någon gång ta slut. Många arbetstagare återvänder till samma kontor som de lämnade för ett år sedan för att arbeta på distans. Många upptäcker också att de egna arbetssätten har förändrats medan kontoret inte har det. Man skickar inte e-post med en skrivmaskin, reser inte till Kina med häst och en chef behöver inte ett hörnrum. Världen förändras och arbetsplatsen måste förändras med den.

Det här lär inte vara den sista revolutionen inom sättet vi arbetar. Ingen kan förutspå hur och i vilken miljö vi kommer att arbeta i framtiden. Därför har Martela skapat en servicemodell som gör det enklare, flexiblare och ekonomiskt lättare än någonsin tidigare att förnya arbetsmiljön. De återvinner dina överflödiga möbler och skapar en modern arbetsmiljö, vars innehåll och månadshyra anpassar sig efter dina behov. Om du så önskar, sträcker sig tjänsten även till ditt hemmakontor.

Läs mer här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.