Handelskedjan öppnar nytt i Falun

17 augusti 2022

I slutet av året kompletteras Faluns utbud av urban service med den snabbväxande danska handelskedjan NORMAL. Med fokus på att skapa en dynamisk och modern butiksupplevelse utvecklar fastighetsägaren Diös den nya butiken i markplansläge i Falan galleria.

Bild: Normal
Bld: Normal

NORMALs affärsidé är att sälja vardagliga produkter från kända varumärken inom bland annat hudvård, hårvård, makeup och rengöring till fasta låga priser. Målet är att ge kunden en unik upplevelse vid varje besök och butikerna uppdaterar därför delar av sortimentet regelbundet. I samband med NORMALs etablering i Falun anställs 10 personer. Kedjans etablering i Falun blir den fjärde i Diös bestånd.

–  Vi är mycket glada över att välkomna NORMAL till Falun. Det är ett koncept som stärker stadskärnans attraktionskraft i och med att det erbjuder något för alla. Tillsammans ska vi skapa en riktigt häftig butik på ett av stans mest flödesrika lägen, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Falun.   

– Vi ser fram emot att växa i Dalarna genom att etablera vår första butik i Falun. NORMAL skiljer sig från andra detaljhandelskedjor med våra onormalt låga priser och det tror vi att Faluborna kommer att uppskatta. Falun har en levande och aktiv stadskärna och vår blivande butik blir strategiskt belägen i en mix av kompletterande butiker och restauranger, säger Jan Nyberg, landschef, NORMAL.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.