Här är vinnarna på Fastighetsgalan!

10 februari 2022

Under onsdagskvällen på Berns i Stockholm hölls den årliga Fastighetsgalan, arrangerad av World in Property och Lokalguiden. Det blev en glimrande branschfest på Berns i Stockholm - samma dag som Corona-restriktionerna hävdes.

Närmare 200 inbjudna gäster fick höra Annika Winsth, chefsekonom på Nordea, inledningstala innan Anders Hallquist tog över som kvällens konferencier. Även Kristoffer Appelquist gästade galan och underhöll publiken tillsammans med husbandet Patriks Combo. Det var dock prisutdelningarna som fick mest uppmärksamhet.

Jesper Carlsöö kammade, för andra året i rad, hem förstaplatsen i Årets Uthyrare. På andraplats kom Nicklas Schmidt från Swedish Logistic Property och på tredjeplats kom Linda Neidert på Bygg-Göta Göteborg AB.

Gustav Hellströmer från New Property blev Årets Mäklare, följt av Mikael Oscander på Loqalo och Marcus Christensson från New Property på en tredjeplats. 


Lokalguidenpriset delades ut för andra gången och i år gick priset till Affe Akbari från Fabero AB med motiveringen "I år går Lokalguidenpriset till en person som gått från eventbranschen till fastighetsbranschen med visionen att alla ska ha råd att hyra ett kontor. Hans hjärta klappar extra för de mindre företagen och med sitt smarta kontorskoncept vill han göra livet enklare för dem och skapa ett hus fullt med tillgångar. Hela tiden med hyresgästernas bästa för ögonen".


Samtliga vinnare på Fastighetsgalan:

World in Property Award: Vision Finnslätten i Västerås.

Årets Fastighetsbolag Bostad: Wallenstam AB

Årets Fastighetsbolag Kommersiellt: Akademiska Hus.

Årets Tillväxtkommun: Nacka.

Lokalguidenpriset: Affe Akbari, Fabero AB

Årets Uthyrare: Jesper Carlsö, Corem Property Group.

Årets Mäklare: Gustav Hellströmer, New Property AB.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.