Grow fullt uthyrt

11 juni 2019

Efter sommaren ska de första hyresgästerna flytta in i Humlegårdens Grow. Samtidigt meddelar fastighetsbolaget att kontorshuset nu är fullt uthyrt.

Bild: Humlegården/Tham & Videgård Arkitekter/Carbonwhite

Mjukvaruföretaget Qlik är sist in när Humlegården meddelar att det 25 000 kvm stora Grow nu är fullt uthyrt. Övriga hyresgäster i huset är exempelvis Arbetsförmedlingens huvudkontor och coworking-aktören UMA Solna Strand. I entréplanet etablerar K-märkt en restaurang. Inflyttningen påbörjas efter sommaren och pågår året ut. 

- Responsen i samband med uthyrningen av Grow har varit mycket positiv och bland de kommande etableringarna finns verksamheter som lämnar lägen i Norrort och innerstaden till förmån för Solna strand. Nu ligger vi i startgroparna för att påbörja ett nytt kontorsprojekt om 70 000 kvm i området, vilket blir nästa steg i utvecklingen av kvarteret, säger Maria Lidström, stadsutvecklingschef på Humlegården, i ett pressmeddelande. 


Flera satsningar har gjorts i det stråk som sträcker sig från Swedbanks HQ i Sundbyberg till Grow i Solna strand. Här finns moderna kontor, bra kommunikationer, fyrstjärniga Grow Hotel, närservice och restauranger.

- Genom Grow levererar vi ett starkt kunderbjudande i ett attraktivt område, där lokalerna verkligen kan stödja verksamheterna och bidra till arbetsglädje. Satsningen är också ett tydligt bidrag till stadskvarteret genom att vi satsar på både byggnadernas utformning, ett spännande restaurangkoncept i entréplan och förstås även arbetet med stråken mellan husen, säger Maria Lidström.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.