Godbitar på kontoret

28 juni 2018

Väggbås för att skapa en ostörd sfär på det aktivitetsbaserade och öppna kontoret, fåtöljen Aperi som ger hemkänsla, möjligheten att laborera med rumsligheten med hjälp av växter och Shima garden, en verktygslåda för papper, pärmar och surfplattor, en pall för aktivt sittande och snygga loungefåtöljer med inbyggd flexibilitet. Några godsaker att inspireras av.

Några godsaker att inspireras av.


1. domo, en ostörd sfär

Domo ljudabsorberande väggbås passar utmärkt för miljöer där behovet finns av att gå undan och ha en ostörd, tillfällig sfär. Kombinera båset med öppna sittplatser i det aktivitetsbaserade kontoret så finns möjlighet till både öppen och ostörd kommunikation. Från 9 950 kr. 

holmbergpartner.se

2. hemtrevligt med aperi

Aperi passar de moderna kontoren där kraven på hemliknande miljöer växer sig allt starkare. Fåtöljen är tillverkad med en botten av pulverlackad metall och två block som tillsammans skapar en vacker skulptur. Aperia passar såväl i den offentliga miljön som i den privata bostaden och bidrar till en lugn och inbjudande känsla var än du väljer att placera den.

lammhults.se

3. bekväma lucky lounge

Den robusta men flexibla Lucky Lounge erbjuder beräknat balanserade proportioner med både en öppen och sluten karaktär. Ett monokromt färgschemat understryker det strama och klassiska uttrycket, som erbjuder en nästan rituell sittupplevelse.

blastation.se

4. toolbox för de rörliga

Idag utförs kontorsarbetet inte bara på en bestämd plats. Arbetsplatsen kan variera från dag till dag, eller ibland flera gånger per dag, beroende på vilken uppgift som utförs. ToolBox är tillverkad i polyesterfilt och rymmer allt du behöver under dagen. Måtten är anpassade för att rymma A4-format och 8–10 surfplattor.

martela.se

5. lyft in växtligheten

Med Shima Garden tillåts man ytterligare förstärka och laborera med rumsmiljön. En produkt som lyfter in växtlighet i rummet och därmed inte enbart förbättrar inomhusklimatet utan även stärker koncentrationsförmågan och höjer trivselfaktorn.

johansondesign.se

6. sitt aktivt på MOTUS

På den här pallen är det funktionen som skapat formen. Den välvda tapetserade sitsen ger en ökad komfort och utformningen gör att det går att sitta rakt eller gränsle som på en sadel. Pallen är utrustad med hjul, vilket bidrar till ett mer aktivt och rörligt sittande.

materia.sePernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.