Fyra nyheter för kontoret

2 april 2020

I år lanserade Mitab tre nya produkter: en soffa och en fåtölj av modellen Dapper, bordet Bastille och fåtöljen Sense. Man lanserade också en höj- och sänkbar uppdatering av sin populära stol RAL.

Mitab.jpg
Bilder: Mitab

Sense är en omslutande fåtölj som erbjuder avslappnad komfort för många olika miljöer. Den välavvägda balansen mellan storlek och funktion gör Sense till en kompakt fåtölj med bibehållen bekvämlighet.


Dapper är en soffa med lika överdimensionerad komfort som karaktär. Den generösa stoppningen omsluter en robust stålkonstruktion och inbjuder användarna att sjunka ner i en välkomnande omfamning.


Den betsade, askfanerade bordsskivan har en avsmalnande kant vilket gör Bastille behaglig att arbeta på och ger en snygg finish. I bordet finns även infällda stickkontakter med lock som matchar bordsytan. De ihåliga benen döljer och håller ordning på kablarna.


Mitabs flexibla stolsmodell RAL (Range for Activity and Leisure) har utökats med ännu en smart sittlösning för alla typer av moderna innemiljöer och -aktiviteter. Det senaste tillskottet, en snurrbar kontorsstol med justerbar höjd på en fot med fem hjul, erbjuder användaren stor rörlighet och frihet. RAL:s tidlösa estetik och ergonomiskt designade sittvinkel har behållits för att garantera bästa möjliga komfort.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.