Fullt uthyrt i Scala

8 oktober 2019

I fastigheten Scala är nu samtliga lägenheter och kontorslokaler uthyrda och ytterligare tre hyresgäster avtalade för de tre sista butikslokalerna.

Scala - puff.jpg
Foto: Midroc

Byggnaden Scala ingår i projektet Metropol i Helsingborg. Den består av cirka 4 000 kvm kontor, 650 kvm butikslokaler, samt 78 lägenheter. I kvarteret ingår även parkeringsplatser i garage, samordnat med grannfastigheten Metropol.

Midroc meddelar nu i ett pressmeddelande att samtliga ytor i huset är uthyrda. De tre nya hyresgästerna är Ninjato, Svea Vaccin och Metrokiosken. 

 – Genuina restauranger och caféer bidrar till att locka fler till söder. Vi har sett att de naturliga flödena av människor i stadsdelen har ökat i samband med ombyggnationen av Järnvägsgatan tillsammans med Helsingborg centrals södra uppgång. Bredvid fastigheten Scala finns dessutom en gångbro till Campusområdet där 2 500 personer arbetar och 4 200 studenter är inskrivna. Det ger hyresgästerna en stor möjlighet för nya stamkunder, säger Johan Svedström, affärschef på Midroc.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.