Full fart i Täby Centrum

10 maj 2022

Globala fastighetsägaren Unibail-Rodamco-Westfield (URW) accelererar arbetet med att skapa framtidens handels- och mötesplats i Täby Centrum.

täby_webben.jpg
Bild: Unibail-Rodamco-Westfield (URW)

Nu står det klart att Cutie Spa, Euronics och SNÖ öppnar nytt redan innan sommaren i det populära centrumet som för fjärde året i rad kammande hem vinsten av ”stockholmarnas favoritcentrum” i Evimetrix undersökning 2021. Dessutom expanderar J.Lindeberg till en större lokal, vilken blir ny flaggskeppsbutik för varumärket.

Som ett steg i ledet att utveckla nästa upplevelsedestination fortsätter fastighetsägaren URW att uppdatera utbudet i Täby Centrum. Sedan lanseringen av den smakrika mötesplatsen Täby Deli i 2019, har restaurangklustret toppats med de främsta aktörerna inom sitt område. Nu uppgraderas utbudet ytterligare med en av Stockholms mest populära och prisade gelatoproducenter SNÖ.

Cutie Spa som sedan tidigare finns representerade i Westfield Mall of Scandinavia öppnar nu även i Täby C. Aktören erbjuder på sitt nya läge massage, fotvård och manikyr bland mycket annat. Dessutom får centrumet tillskott i form av hemelektronik genom aktören Euronics. J.Lindeberg intar ny större lokal, utökar sitt sortiment och skapar flaggskeppsbutik.

- Det känns jätteroligt att kunna presentera så många nyheter idag. Vi ser en stor efterfrågan från varumärken att vara en del av Täby Centrum, och som team arbetar vi aktivt med att utveckla framtidens handels- och mötesplats. Därför är vi stolta att kunna erbjuda våra kunder en ännu större bredd och något utöver det vanliga med tillskott av SNÖ, Cutie Spa, Euronics och J.Lindebergs nya flaggskeppsbutik, säger Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.

Cutie Spa öppnade fredagen den 29 april och J.Lindeberg flaggskeppsbutik planerar att öppna nu i maj. SNÖ och Euronics planerar att öppna i juni. Mer information kommer löpande på Täby Centrum’s hemsida och sociala medier.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.