Flexibel vikvägg från Molo

16 januari 2020

Softwall från Molo är en modern, flexibel vikvägg som kan formas och böjas hur som helst. Ihopvikt blir den liten som en bok men imponerande 4,5 meter i sin fulla längd.

Softwall är en vägg som verkligen kan kallas flexibel. Använd den som en rumsavdelare som både absorberar ljud och skapar en privat sfär, eller använd den som ett blickfång eller som bakgrund för ett speciellt event. Varje softwall har magnetiska ändar och kan byggas på i det oändliga för att skapa längre formationer. Väggen kan böjas och krökas hur som helst och kan på så sätt bli som en skulptural del av ett rum. 

Softwall kan fås i flera olika färger. I vitt tränger ljuset igenom och skärmen kommer till liv och visar upp sitt mönster och tygets fibrer.  I svart påminner väggen om förkolnat trä och i aluminium reflekteras både ljus och skugga över den veckade ytan. Effektfullt!

Vikväggen är tillverkad av ovävd polyeten som avvisar damm, är reptåligt och som enkelt kan rengöras med tvål och vatten. Softwall är dessutom helt återvinningsbar. 

Design av Stephanie Forsythe + Todd MacAllen

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.