Fjärde nyöppningen i år

7 augusti 2023

Convendum har nyligen slagit upp portarna för ytterligare ett coworking space i centrala Stockholm. Detta blir den fjärde nyöppningen under 2023 för coworkingkedjan som nu erbjuder ytterligare ett coworking space i Stockholm, på en av de mest prestigefyllda shoppinggatorna i innerstaden. Convendum blir också den första coworkingaktören att öppna upp i Stockholms regeringskvarter.

convendum webben.jpg
Bild: Convendum

Det senaste tillskottet som nyligen öppnat på Drottninggatan 29 är fördelat på fyra våningsplan med ungefär 500 kontorsplatser och erbjuder bland annat flera lounger, ett hundratal kontor- och mötesrum, flera terrasser i olika väderstreck och också flertalet möjligheter för både stora och små företag att hyra in sig och få tillgång till Convendums 20 andra coworking spaces i Stockholm, Göteborg och Palma de Mallorca.

 Vår etablering på Drottninggatan ger en känsla av puls och exklusivitet på bästa läge.

- Vi är väldigt glada över att få täcka in ytterligare en del av de mest centrala delarna i Stockholm, här i regeringskvarteren på Drottninggatan har man nära till precis allt som city har att erbjuda. Vår etablering på Drottninggatan ger en känsla av puls och exklusivitet på bästa läge, säger Oscar Limbäck, COO på Convendum.

I lokalerna på Drottninggatan möts man av stora öppna ytor med fönster i samtliga väderstreck och takåsar, samtidigt som man fortfarande känner pulsen från myllret nere på gatunivå. Den stora terrassen ut mot Klarakyrkan är perfekt för både mingel och härliga luncher. Fastigheten byggdes 1971 och här huserar sedan tidigare bland annat också Espresso House, Netigate och leksaksaffären Lekia.

- Vi hälsar Convendum och deras medlemmar varmt välkomna som hyresgäster hos oss på ytterligare en attraktiv adress. De kompletterar utbudet i city på ett utmärkt sätt och bidrar till en mer dynamisk kontorsmarknad, säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege.

Under 2023 har Convendum även öppnat upp på Birger Jarlsgatan 57 (Spårvagnshallarna), Sveavägen 38 och Brahegatan 10. Senare under året väntas även öppningen av ytterligare ett coworking space i Koppartråden i Sundbybergs centrum.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.