Fastpartner hyr ut 4 200 kvm

15 september 2020

Fastpartner har tecknat ett 3-årigt hyreskontrakt med Region Gävleborg, Hjälpmedel SAM, avseende cirka 4 200 kvadratmeter i Hemsta Företagspark i Gävle. Kontraktet började löpa den 1 september 2020. Anpassning av lokalerna pågår och kommer att fortgå en bit in i höst.

Bild: Pixabayastpartner gävleborg 960x540.png
Bild: Pixabayastpartner gävleborg 960x540.png

Hemsta Företagspark är beläget i södra delen av Gävle i området Hemsta. Fastigheten uppgår till cirka 45 000 kvadratmeter och erbjuder en attraktiv blandning av kontors, lager- och produktionsytor. Exempel på hyresgäster i Hemsta Företagspark är Gavlegårdarna, Actic, Dome Adrenaline Zone, Setra och Samhall.

– Region Gävleborg och Hjälpmedel SAM är sedan tidigare en viktig hyresgäst till Fastpartner i Gävle. Den nya lokalen i Hemsta Företagspark skapar goda förutsättningar för hyresgästens expansion vilket känns väldigt bra att kunna erbjuda,säger Fredrik Thorgren, Regionchef på Fastpartner.

– Vi är mycket nöjda med att vi har hittat en bra lösning med att få tillgång till en större lokalyta för vårt huvudlager av hjälpmedel, säger Ulf Persson, Förvaltningschef på Region Gävleborg.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.