Förvärvar 42 000 kvm logistik

23 november 2021

Fastighets AB Regio och ED förvärvar en industrifastighet om 42 500 kvadratmeter i Norrköping. Fastigheten är belägen i ett utmärkt läge för verksamhetslokaler, precis invid den nya avfarten från E4:an. Säljare är ett privat investmentbolag och tillträde sker den 15 november.

Bild: Pixabay
Bild: Pixabay

Fastigheten Regulatorn 4 är det första förvärvet som genomförs inom samarbetet mellan Regio och ED. I juni kommunicerades marktilldelningen av Triangeln i centrala Norrköping, vilken nu kompletteras med ett fastighetsförvärv med verksamhetslokaler för industri, lager och logistik.

– Det är jättekul att få möjlighet till ännu en attraktiv fastighetsinvestering i Norrköping och därmed befästa Regio som aktör på marknaden. Vi håller ögonen öppna för ytterligare förvärv och ser fram emot att utveckla relationen vidare med vår lokala partner ED och Norrköpings kommun, säger Eric Bergström, VD Regio.

– Från ED ser vi mycket positivt på att kombinera vår lokala expertis med Regios erfarenhet av förvaltning och fastighetsutveckling från andra regionstäder. Vi planerar för ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete och ser goda utvecklingsmöjligheter för fastigheten, säger Eddy Demir, VD ED.


Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.