”Försöker öka medvetenheten”

24 september 2019

Ett hundratal gäster besökte Senabs kontor i Fiskhamnen i Göteborg för att lyssna på de senaste trendspaningarna inom kontor och arbetsplatser.

Senab - puff 2.jpg
Foto: Pressbild och Pixabay

Varför ska man anlita en extern projektledare? Vilka nya tekniker finns för möten mellan människor och vad blir konsekvenserna av dem? Det var några av frågorna som diskuterades och besvarades under föreläsningen på Senab i tisdags. 

Vägen till den moderna, välmående arbetsplatsen kan se ut på lite olika sätt. Lokalguiden fick en pratstund med Katarina Gospic, hjärnforskare och Director of Neuroscience på Spinview.

- Kunskapsläget (om VR hos fastighetsbolag, reds anm.) varierar. Vi jobbar mycket med att öka medvetenhet och visa att det här är ett väldigt bra verktyg, säger hon. 

Katarina Gospic om Vr


Jeanette Brohäll, project manager på Senab, pratade bland annat om fördelarna med att anlita en extern projektledare. 

- Företag som inte tar hjälp av ett hyresgästombud eller en projektledare tänker inte på de sakerna som vi jobbar med hela dagarna. Det blir oftast sent i processen de inser att man måste addera massa kablage, installation och kanalisation. Vilket gör att det kostar väldigt mycket pengar.  

Jeanette Brohäll om projektledning


Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.