Ed tech hub till Nacka

5 september 2018

Idag slår Sveriges första samarbetsarena för start-ups och utvecklare inom utbildningsteknologi, ed tech, upp portarna på Vercity i Nacka.

Ed tech hub Beyond.jpg
Bild: Flickr.com

Ed tech hubben Beyond bjuder in nordiska start ups inom ed tech området för att tillsammans utveckla framtidens utbildning.

- Nacka kommun ligger i framkant när det gäller utbildning och nu tar vi det till nästa nivå genom att skapa Beyond, ed-tech hub. En innovativ plats där start ups kan utveckla sina lösningar med en närhet till Nacka kommun och andra utbildningsaktörer, säger Hanna Elving, äffärsutvecklare Vercity.


Genom satsningen på Beyond tydliggör vi fördelarna med Nacka som plats för innovativa start ups.

Anders Börjesson, Näringslivschef, Nacka


- Ed tech är en av Nackas fyra starkaste näringslivsgrenar. Genom satsningen på Beyond tydliggör vi fördelarna med Nacka som plats för innovativa start ups, säger Anders Börjesson, Näringslivschef Nacka.

Beyond är en hub och innovationsarena för den nordiska ed tech communityn där olika startups får mötas, kopplas samman, samarbeta, skapa och dela kunskap med andra aktörer för att få fram lärandets framtid till verklighet.

VERCITY är en plats för lärande där framtidens affärsmodeller för utbildning i samspel mellan flera olika aktörer utvecklas, lärmiljöer utforskas och kurser och utbildningar utvecklas. VERCITY utmanar synen på lärande och bildning, det är platsen för aktörer som vill utveckla innovativa lärmiljöer, bygga nya utbildningar och skapa möten mellan åldrar och discipliner.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.