Detaljhandelskedjan öppnar nytt i Lund

7 maj 2024

Många lundabor har önskat ett Clas Ohlson i City och nu händer det. Den 16 maj öppnar butiken på Stora Södergatan med goodiebags, bandklippning och spelmän som spelar folkmusik på plats.

Butiksytan på drygt 600 kvm kommer fyllas med Clas Ohlsons hela sortiment. Det handlar bland annat om belysning, verktyg, köksmaskiner, städ- och förvaringsprodukter och produkter för det uppkopplade hemmet.

Butikschef Anna Nilsson är i full gång med att fylla hyllorna och planera inför öppningen.

- Det känns väldigt roligt att vi äntligen är igång med att bygga vår nya butik och bli ännu mer tillgängliga i Lund. Det kommer att vara intensiva dagar innan butiken är klar för öppning, men butiken kommer att bli otroligt fin. Vi kommer ha ett brett sortiment och Lundaborna kommer kunna hitta allt som de behöver till sitt hemmafix, säger Anna Nilsson, butikschef på Clas Ohlson Stora Södergatan.

- Vi har sett en positiv utveckling i centrala Lund och har varit intresserade av att etablera oss i centrum under en längre tid. Lund citykärna är stark med många som bor, arbetar och studerar i centrum. Det är en plats som vi gärna vill finnas på, säger Anna Nilsson.

Flera nya butiker har öppnat i Lund stadskärna under våren 2024. Stadskärnan lockar både lundabor och besökare för nöje, handel och för den fina stadsmiljön.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.