Designa ert eget golv

23 september 2021

I september 2021 lanserar Heymat sitt nya koncept – Heymat Zen. Kollektionen riktar sig både till privatpersoner och till den professionella marknaden och består av robusta designplattor som tillsammans kan bilda ett heltäckningsgolv.

Heymat Zen är en ny tolkning och vidareutveckling av Kristine Five Melværs prisbelönta storsäljare Sand från Heymat+ kollektionen - där mönstret har förvandlats till tre plattor som kan kombineras på oändligt många sätt. På så vis kan alla skapa sitt eget unika mönster i precis den storlek man önskar.

Hållbar och långsiktig produktion

Visionen för Heymat föddes i gränslandet mellan design och funktionalitet, erfarenhet och passion. Heymat har sedan starten 2016 fokuserat på att erbjuda hållbara designprodukter. Alla Heymats produkter är tillverkade i 100% återvunnen PET. Fokus på hållbarhet är grundstenen även i utvecklingen av produkter för den professionella marknaden.

– Vi är lika medvetna om form och funktion som om miljön. Det är därför användningen av återvunnet material i våra produkter har varit en viktig förutsättning. Vi vill att mattorna ska ses som en inspirerande, långsiktig och hållbar investering, säger Sonja Djønne, vd på Heymat.

Källa: inredningsnyheter.se

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.