De väljer Hall 7

9 mars 2021

Ett bra läge, unika kvaliteter och plats för expansion i kombination med en långsiktig samarbetspartner var några av urvalskriterierna när OneMed sökte nya lokaler i Malmö. Nu har Skandia Fastigheter och OneMed tecknat ett hyresavtal om 1640 kvadratmeter i landmärket Hall 7, i Västra hamnen.

OneMed är med sitt erbjudande inom verksamhetsförbättrande tjänster och stödsystem samt heltäckande sortiment inom medicintekniskt förbrukningsmaterial en ledande partner till hälso- och sjukvården i Europa. Hösten 2021 flyttar företaget sitt Malmökontor till Hall 7 och skapar samtidigt möjlighet att växa till 100-talet medarbetare på kontoret som kommer att ha utsikt över Malmö. Hall 7 som uppfördes av Kockums Mekaniska Verkstad ligger i anslutning till Masttorget och erbjuder idag moderna kontorslokaler med ett tydligt fokus på en sund och hållbar livsstil.

Hall 7 erbjuder unika kvaliteter och vi ser mycket fram emot att skapa vår nya arbetsplats i Västra hamnen tillsammans med Skandia Fastigheter.

- Vi är i en stark tillväxtfas och har växt ur våra nuvarande lokaler i Dockan. Samtidigt vill vi nu investera i en modern arbetsmiljö som bidrar till vår verksamhet, stärker oss som attraktiv arbetsgivare och speglar vårt varumärke. Hall 7 erbjuder unika kvaliteter och vi ser mycket fram emot att skapa vår nya arbetsplats i Västra hamnen tillsammans med Skandia Fastigheter, berättar Mattias Jaran, CIO på OneMed.

- Det är glädjande att kunna välkomna ett välkänt företag som OneMed till Hall 7. Vi upplever en fortsatt stor efterfrågan på kontorslokaler, inte minst i vårt projekt Hall 7 där vi har fler dialoger i slutskedet. Trots tider av hemarbete så kommer kontoret fortsatt att vara en viktig plats för framgångsrika företag. Det är tydligt att många saknar den kreativitet, motivation och energi som uppstår i mötet med andra människor, säger Tim Prevolnik Sjöstrand, Marknadsområdeschef Malmö.

Fakta Hall 7

Kontorshuset Hall 7, som ligger vid Masttorget i Västra hamnen, är certifierat enligt Miljöbyggnad och en del av Sveriges första hållbarhetscertifierade stadsdel. I kvarteren runt den moderniserade industribyggnaden finns service, restauranger, butiker, bostäder och arbetsplatser. När OneMed flyttar in blir de grannar med bland andra IBM, If, Niras och Arduino.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.