De flyttar till Ångbåtsbron

16 januari 2023

Handelskammaren har tecknat avtal med Executive Property om cirka 900 kvm kontorslokaler i fastigheten Smörkontrollen 1 på Ångbåtsbron i Nyhamnen i Malmö.

ångbåtsbron webben.jpg
Bild: Executive Property

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar för att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. I nätverket ingår 2 500 medlemsföretag och varje år håller man i över 200 evenemang med totalt flera tusen deltagare.

Vi gratulerar Handelskammaren till en fantastisk penthouselokal med Malmös kanske bästa utsikt.

- Jag är glad att kunna berätta att vi i juni flyttar till nya, fräscha lokaler på Ångbåtsbron. Det blir en spännande nystart för oss och de nya lokalerna anpassas efter nya behov i vår verksamhet. Läget nära hamninloppet ger oss både gångavstånd från Malmö central och en magnifik utsikt över både hav och stad, säger Handelskammarens vd Stephan Müchler.


Fastigheten Smörkontrollen 1 är en välkänd kontorsfastighet med bred mix av hyresgäster belägen ett stenkast från city och Malmö central. Under förra året blev den certifierad enligt Breeam In Use och just nu pågår moderniseringsarbeten för att kunna välkomna ytterligare nya hyresgäster.

Några andra hyresgäster i fastigheten är Kährs, NE och Knightec.

- Vi är glada över att Handelskammaren valt oss och gratulerar samtidigt till en fantastisk penthouselokal med Malmös kanske bästa utsikt, säger Christian Histrup, uthyrningsansvarig på Executive Property.

Tillträde sker i juni.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.