De etablerar sig i området Magasinen

2 april 2024

Konsultbolaget Soulmate satsar i Gävle och väljer att etablera ett kontor i det växande området Magasinen. Kontoret blir beläget i en av områdets karaktäristiska byggnader på Magasinsgatan, där fastighetsägaren Diös anpassar lokalen till en modern och hållbar arbetsplats. Inflyttning beräknas ske i början av april.

Bild: Diös
Bild: Diös

Soulmate grundades år 2020 i Sundsvall och erbjuder konsulttjänster inom IT och ekonomi. I Gävle, där bolaget funnits etablerade sedan 2022, arbetar 13 av Soulmates totalt 55 konsulter. Satsningen på ett nytt kontor föranleds av en ökad efterfrågan av bolagets tjänster och ett behov av att skapa en identitetsstark mötesplats för både medarbetare och kunder.

– Vi vill vara där det händer och därför är området Magasinen en optimal utgångspunkt för oss. Det är viktigt att den värme och empati vi finner i våra konsulter återspeglas i vår arbetsplats – kontoret ska vara en plats där man vill vara och som ger våra medarbetare rätt förutsättningar att vara sina bästa jag. Här kommer vi att kicka igång våren med en rivstart. Varmt välkomna att besöka oss på Magasinsgatan, säger Stefan Beronius, vd, Soulmate Gefle.

- Det känns riktigt bra att välkomna Soulmate till oss. När både kontoret och läget är en riktig fullträff kan fantastiska saker hända. Vi tycker att det är extra roligt att vi iordningställer arbetsplatsen med stort fokus på hållbarhet. För att nämna ett exempel är de möbler som finns i lokalen är skräddarsydda för just det här kontoret, och det var en självklarhet för Soulmate att återbruka en del av dessa. Vi hälsar Stefan med team varmt välkomna till oss, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös Gävle.   

Diös och Soulmate har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.  

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.