Coworking på hög nivå

10 oktober 2019

Privata studios, flexibla arbetsytor, meditationsrum och yoga studios, grön bar, filmrum, takterrass med mera. Mitt i New York erbjuds coworking på hög nivå.

The Assemblage Park Avenue vill erbjuda ytor där företag kan utvecklas och där fantasin kan flöda. Och samarbetet blomstra. Mitt på Manhattan, i den nyrenoverade anläggningen på Park Avenue, ges utrymme för allt detta. Här ligger fokus på samarbete, innovation, spel, tillväxt, balans och påverkan. Allt från enskilda kontorsplatser till kontorssviter, ett grönt vardagsrum med loungeytor och en grön bar, telefonkiosker och högteknologiska konferensrum ska ge förutsättningarna. Här finns också meditationsrum som erbjuder fullständig avslappning i olika VR-miljöer.

Flexibiliteten är stor och de flesta kontorssviter har demonterbara väggar som enkelt kan tas bort för att göra plats åt större projektgrupper. Arkitektbyrån Mancini Duffy har varit noggranna med att utnyttja det naturliga dagsljuset och tillsammans med strategisk belysning är varje utrymme ljust och inbjudande för medlemmarna. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.