Coworking i Sthlm 01

15 oktober 2018

Den internationella Coworkingaktören IWG, med varumärken som Regus, Spaces och No18, hyr lokaler av Skanska Fastigheter i Sthlm New Creative Business Spaces i Hammarby Sjöstad.

Skanska hyr ut 4 400 kvm till internationell Coworkingaktör. Bild: Skanska

Uthyrningen omfattar cirka 4 400 kvadratmeter och inflyttning är planerad till det tredje kvartalet 2020. Uthyrningen omfattar coworkingytor samt mötesrum som företag i området kan boka.


Hammarby Sjöstad har varit på vår radar under en längre tid. Med Skanska och Sthlm 01 så har vi hittat helt rätt byggnad i det bästa läget.

Patrik Ölvebäck, Sverigechef, IWG


– Hammarby Sjöstad har varit på vår radar under en längre tid. Med Skanska och Sthlm 01 så har vi hittat helt rätt byggnad i det bästa läget. Vårt planerade Spaces-koncept går hand i hand med Skanskas visioner för byggnaden och det skall bli riktigt spännande att nu påbörja denna resa, säger Patrik Ölvebäck, Sverigechef IWG.

– Det är roligt att Spaces väljer att etablera sig i Stockholms nya landmärke Sthlm 01. I och med detta möjliggörs även för små bolag att få vara del av vårt kreativa kontorskluster som blir en riktigt intressant plats där nya idéer föds och blir verklighet, säger Krister Lööw, ansvarig för uthyrningen i Sthlm New.


Skanska Fastigheter Stockholm har även hyrt ut ca 160 kvadratmeter till ett kafé med nytt varumärke som öppnar i byggnadens entréplan hösten 2020.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.