Convendum utökar i Umami Park

7 maj 2019

Konferenscenter, företagsbostäder med tillhörande lounge och ett all inclusive-koncept. Convendum fortsätter satsningen i Umami Park.

Foto: Wallenstam

Vid årsskiftet tecknade Convendum avtal om 5 000 kvm i Umami Park. Nu är det klart att de ska utöka etableringen med ytterligare 6 200 kvm. Etableringen omfattar flera delar, dels konceptet ”Big Office” som är flexibla, större premiumkontor med en all inclusive-lösning. Dessutom konceptet ”Coliving” som är företagsbostäder som också har en all inclusive-lösning. 

-  Utvecklingen av Umami Park fortsätter enligt plan och Convendums innovativa kontors- och boendelösningar kommer att bidra till helt nya möjligheter för samverkan och utveckling här, vilket är fantastiskt trevligt. Närheten till Kista och Arenastaden gör det här till en perfekt lokalisering för både coworking, coliving, och ett komplement till de stora företagsetableringar som finns i närområdet, säger Mathias Aronsson, vice vd för Wallenstam, i ett pressmeddelande. 

Umami Park kommer är ett område som kommer att innefatta 800 nya bostäder och kommersiella ytor för butiker, restauranger, förskola och närservice i Sundbyberg. 

– Umami Park, har ett perfekt läge och en spännande framtid framför sig. Därför har vi beslutat att satsa ytterligare i området som blir en ny spännande mötesplats för innovationer och utveckling där små och stora företag möts. Denna etablering är en del av Convendums system över Stockholm som skapar möjligheter för kundföretagen att ha kontor och konferens på många platser, där all infrastruktur ingår. Genom denna satsning adderar vi nu flexibla premiumkontor med all inclusive, nya konferensupplevelser och andra innovativa lösningar för såväl arbete som boende i Umami Park, säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.