Common Grounds - nytt koncept för coworking

15 augusti 2018

Common Grounds är ett nytt koncept som ger dig tillgång till flera olika co-working-kontor i ett gemensamt medlemskap. Genom att nyttja olika co-working-kontors outnyttjade ytor erbjuder Common Gounds ett prisvärt medlemskap som ger tillgång till flera kontorsplatser oavsett var du befinner dig.

Bild: Pixabay

Som frilansare, entreprenör eller start-up kan det vara en utmaning att hitta en kontorsplats som fyller ens behov. Utbudet är stort, möjligheterna många och valet kan bli svårt. Common Grounds gör det enklare genom att samla Stockholms mest kreativa och inspirerande co-working-kontor i ett gemensamt medlemskap. På så sätt kan Common Grounds medlemmar välja bland en rad olika kontorsplatser, med unika miljöer, communities, nätverk och faciliteter. Medlemmarna behöver inte binda sig till ett specifikt kontor och kan istället röra sig bland olika kontorsplatser baserat på var de är i staden, vem de vill träffa och vad de vill uträtta.

Co-working - mer än en kontorsplats

De senaste åren har co-working som koncept exploderat i Sverige. Förutom att ha tillgång till flexibla öppna arbetsytor handlar även co-working om att möta nya människor, knyta kontakter och skapa affärer vilket är perfekt för frilansare, entreprenörer och nyetablerade start-ups, menar Mikael Näselius, Co-founder, Common Grounds.

Common Grounds har en arbetsplats för allas behov. En unik mix för den som ibland vill ha högt i tak och ett styrelserum till att nästa dag sitta i en tyst hörna och bocka av sin att-göra-lista. Medlemskapet ger bland annat tillgång till co-working-kontor som A house, Café & Co, 7A Event & Konferens, Impact Hub, The Park, med flera, säger Mikael Näselius.

Mikael Näselius berättar att konceptet bygger på att man nyttjar olika co-working-kontors outnyttjade ytor.

- Det bästa av allt är att alla vinner på det. Co-working-kontoren får intäkter för deras annars outnyttjade arbetsytor och vi kan erbjuda ett medlemskap till ett förmånligt pris där man även har tillgång till flera co-working kontor samtidigt, säger han.

stärker Stockholms Start-up ekosystem

Common har som mål att öka samarbetet i Stockholms entreprenöriella ekosystem. Genom att koppla ihop Stockholms många co-working kontor, kreativa hubbar och communities i ett gemensamt medlemskap och nätverk blir det enklare för nystartade företag, frilansare och entreprenörer att interagera, lära känna varandra och ingå samarbeten.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.