Colliers hyr ut i Västervik

29 september 2020

Colliers och K/S Västervik har inlett ett samarbete avseende uthyrningen av 2 000 kvadratmeter handelsfastighet i Västervik. K/S Västervik är ett danskägt bolag med fastigheter i Västervik, Falkenberg och Falköping. Bolagets verksamhet består av att förvärva, förvalta och utveckla handels- och volymfastigheter.

colliers västervik 960x540.png
Bild: Colliers

– Det är otroligt spännande och stimulerande att få vara med att etablera en ny aktör i en av Västerviks bästa handelsfastigheter. Den omfattar cirka 2 000 kvm med närhet och skyltläge mot stora infartsvägen och Allén. Det går nog inte att finna en fräschare, effektivare och bättre belägen fastighet i Västervik för t ex handel eller försäljning, säger Mikael Wallner, Head of Leasing and Industrial & Logistics.

– Vi har ingen egen organisation i Sverige och behövde hjälp av en aktör som med kompetens och effektivitet kunde driva rådgivning och uthyrning av vår fastighet i Västervik. Vårt val av Colliers känns såväl bra som logiskt då de har en stor erfarenhet av liknande fastigheter samt ett brett nätverk, säger Sören K. Andersen VD för K/S Västervik, Falkenberg och Falköping.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.