Coffice på Happy Tammsvik

19 januari 2018

Happy Tammsvik lanserar Coffice, en skön mix av bra kaffe och kreativa kontorsmiljöer. Ett nytt koncept med aktivitetsbaserade, mobila arbetsplatser, där det går lika bra att sitta några få timmar som en eller flera heldagar. Med syfte att öka produktiviteten, höja kreativiteten och skapa en roligare jobbvardag.

Coffice by Happy Tammsvik är öppet, helt for free, för egenföretagare som vill ha en arbetsplats för dagen, entreprenörer på resande fot som vill utnyttja ledtider - eller för alla de som redan har en fast kontorsplats men som behöver byta miljö och perspektiv för att hitta nya lösningar.

Det ska vara kul och enkelt.


-Vi har inte samma kläder eller äter samma maträtt varje dag eftersom vi människor helt enkelt mår bra av förändring. Nu vill vi ge möjligheten att byta arbetsmiljö utan byråkrati, blanketter och krusiduller. Det ska vara kul och enkelt, bara att ta med sig sin mobil och dator och komma hit som man är, säger Peter Tzintzis, hotelldirektör på Happy Tammsvik.

Coffice rymmer alla möjligheter att anpassa arbets- och kontorsplats efter arbetsuppgift. Det går lika bra att välja avkopplande loungemiljö eller vajande korggungor i Orangeriet, som en strikt affärslunch i klassisk herrgårdsmiljö. Oavsett var i de mångsidiga mötesmiljöerna man väljer att jobba för dagen ingår nybryggt ekologiskt kaffe, Wifi 100/100 och träning i utegymmet.

Konceptet är första steget i en långsiktig vision om fler kreativa, föränderliga och flexibla mötesmiljöer; så kallade möten à la carte.

–Vi har massor av idéer om hur vi ska ge våra gäster förutsättningarna att bygga upp sina drömmars arbetsplatser och mötesplatser för dagen. Vi vill hela tiden skapa nya, oväntade kreativa valmöjligheter. Det svåra kan vara att välja men det är därför vi finns här, för att hjälpa våra gäster att hitta rätt miljöer för rätt utmaningar och regissera dem i mötet så att de når sin fulla potential, säger Peter Tzintzis.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.