Castellum skapar flexibla arbetsplatser i Jönköping

10 april 2018

Castellum har nyligen kundanpassat kontorslokaler i fastigheten Öriket 2 vid Munksjön i Jönköping. Hyresgästerna Yellon, Sogeti, Almi och Nyföretagarcentrum har nu flyttat tillbaka in moderna lokaler med aktivitetsbaserade arbetsplatser och i april välkomnas även Greencarrier till Öriket.

Öriket.jpg
Bild: Castellum

Vid Munksjöns östra strand, i centrala Jönköping, ligger fastigheten Öriket 2, med en uthyrningsbar yta om totalt ca 16 300 kvm. Fastigheten inrymmer uteslutande kontorshyresgäster samt en lunchrestaurang. I dagsläget har Castellum ca 1 500 kvm vakant.

- Som en röd tråd i ovanstående projekt har kundens vilja att förändra både sitt arbetssätt och sin arbetsplats föranlett en dialog med oss på Castellum. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att bidra till att skapa framgångsrika arbetsplatser där behovet varit aktivitetsbaserade kontorslokaler för effektivare användning med flexibla, moderna och öppna planlösningar, berättar Andreas Georgii, fastighetschef på Castellum.

I april välkomnar Castellum även Greencarrier till Öriket. Företaget har sedan ett antal år tillbaks varit Castellums hyresgäst i fastigheten Visionen på A6.

- På grund av diverse omflyttningar av hyresgäster i huset presenterade vi en lokallösning som möjliggör Greencarriers behov i fastigheten Öriket. Lokalen har renoverats och anpassats i samråd med Green Carriers önskemål till en modern och attraktiv arbetsplats, säger Jens Davidsson, teknisk förvaltare på Castellum.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.