Bryggarsalen blir Brygghuset

14 september 2022

Den anrika institutionen har under året upprustats med flera nya koncept, med syfte att möjliggöra möten mellan människor med fokus på event, möten, coworking och livekonserter.

1 000 kvadratmeter över de två översta våningarna i Brygghuset är nu omvandlade till ett toppmodernt arkitektritat coworking space. Därmed kan Brygghuset nu erbjuda ett av Stockholms mest centrala och smidigaste ställen att jobba på. Här välkomnas du som värdesätter att jobba i en kreativ miljö där design, kvalitet och service står i centrum.

Från att ha störst fokus i husets flaggskepp, den k-märkta lokalen Bryggarsalen, tar nu verksamheten plats i hela huset. Därför har Bryggarsalen bytt namn till - Brygghuset - och även kompletterat namnbytet med en ny grafisk profil och hemsida.


Under hösten väntas ytterligare goda nyheter, redan i oktober kompletteras husets verksamhet med öppningen av Brygghuset Delibar. Direkt i entrén välkomnas gästerna för dagens första kopp kaffe, en god lunch, välförtjänt AW och massa härliga råvaror och delikatesser att köpa med sig hem.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.