Bonnier välkomnar ny hyresgäst till Centralhuset

27 februari 2024

Bonnier Fastigheter är glada att meddela att Metacon, ett internationellt energiteknikföretag, har valt att flytta sitt huvudkontor till Centralhuset, en fastighet som Bonnier Fastigheter för närvarande utvecklar till ett modernt och flexibelt kontorshus.

Bild: Bonnier Fastigheter
Bild: Bonnier Fastigheter

Centralhuset, förvärvat av Bonnier Fastigheter år 2018, fortsätter att omvandlas till en modern och hållbar kontorsfastighet med hög servicenivå för sina hyresgäster. I huset finns idag kontorshyresgäster som Rejlers, EY, B24 och inom kort även Domstolsverket. Under våren 2023 öppnade Bonnier Fastigheter Business Center, där hyresgästerna kan mötas och arbeta tillfälligt i gemensamma och trivsamma miljöer. Här finns bemannad reception, flexibla arbetsplatser samt mötes- och konferensrum. Beläget intill Uppsala Centralstation erbjuder Centralhuset strategiskt placerade och ändamålsenliga lokaler i ett centralt läge.

Bonnier Fastigheter strävar efter att främja återbruk vid hyresgästanpassningar i Centralhuset och fastigheten har miljöcertifierats enligt BREEAM In Use med betyget "Very Good".

Metacon AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market och är specialiserat på att utveckla och tillverka energisystem för produktion av fossilfri "grön" vätgas, vilket är ett teknikområde med stor global expansion inom övergången till hållbara energi- och bränslesystem.

- Vi ser fram emot att välkomna Metacon till Uppsalas mest centrala kontorshus. Vi hoppas att de kommer trivas hos oss och ser fram emot ett långt och givande samarbete, säger Maziar Shokraee, tf. Marknadsområdeschef på Bonnier Fastigheter.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.