Boka kontor i Turning Torso

8 mars 2022

Från och med den 1 mars 2022 är det möjligt att boka in sig på en kontorsplats på våning 11 på Turning Torso, tack vare ett samarbete mellan HSB Malmös dotterbolag HSB Sundsfastigheter och Awaio.

Turnign Torso webben.jpg
Foto: raboff

Genom att boka en kontorsyta i Awaios app kan även de som behöver en kontorsyta kortare och oregelbundna perioder ha en plats att arbeta på. Ett behov som säkert kan vara på uppgång när företagare och verksamheter kommer igång igen efter en lång tids pandemi och hemarbete.

Vi hoppas att det ger stora som små grupper en möjlighet att arbeta uppe i Turning Torso.

– Det är spännande för oss, det är ett nytt och annorlunda sätt att hyra ut på. Vi hoppas att det ger stora som små grupper en möjlighet att arbeta uppe i Turning Torso, säger Marianne Endunge, förvaltare för fastigheten.

Våning 11, som upplåts till uthyrning genom Awaio, är sedan tidigare en våning med flera kontorsytor.


– Det betyder att inget egentligen behöver anpassas. VI kan hyra ut till andra kunder genom att allt sköts genom Awaios app. Vår reception på Turning Torsos entréplan hjälper till med in- och utcheckning av samtliga som bokat kontorsplats, säger Marianne.

På våning 11 finns det åtta rum tillgängliga att hyra. Man kommer i princip kunna hyra dessa hur lång period man vill, men vi utgår från att det kommer vara kortare perioder.

– Om detta fungerar bra och många bokar in sig, så finns möjligheten att vi utökar detta koncept till andra lokaler, säger Marianne.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.