BOB i betong

10 september 2020

Blå Stations robusta utomhusversion av det fritt flödande soffsystemet BOB heter BOB Betong och är här för att möblera offentliga utrymmen över hela världen.

BOB Betong, design Borselius & Bernstrand, kan konfigureras som en generös en-sits fåtölj med två moduler och kan därifrån specificeras med upp till nio moduler för en enda soffa, vilket gör den flexibel när det gäller att erbjuda längre rymliga soffor eller mindre avgränsade grupper. Längre soffor kan erbjuda mer utrymme mellan varje besökare och kortare soffor och fåtöljer kan placeras individuellt för att skapa ett helt privat utrymme eller i grupper för möten men med tydliga gränser för social distansering.

 Ta en paus, luncha i lugn och ro eller läs en bok. BOB Betong erbjuder bekväma naturliga andrum i parker, på torg och längs trottoarer. Förädla stadsrummets stora som små platser med BOB Betong i långa rader, ställda i vinkel eller i zick-zack-mönster. Med sina bulligt mjuka släta former bryter BOB Betong upp monotona och anonyma miljöer, samtidigt som stadens alla flanörer kan dra ned på tempot och skyddas mot stressande trafik.

 BOB Betong kan användas för att berika nya offentliga utrymmen eller ge äldre ett nytt liv, samtidigt som de blir säkrare och mer inbjudande.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.