Back to work

22 augusti 2023

Efter en avkopplande semester är det dags att återvända till arbetsplatsen och ta tag i arbetsuppgifterna. För många företag innebär detta också en möjlighet att göra förändringar och uppgraderingar av sin arbetsmiljö. Kolla in Place2Places råd och tips på ytor att se över lite extra.

Budgeten är alltid en faktor att beakta när det kommer till inköp. Att välja återbrukad kontorsinredning ger er möjlighet att göra betydande besparingar utan att kompromissa med kvaliteten. Begagnade kontorsmöbler möbler är oftast tillgängliga direkt och till betydligt lägre priser än nya, vilket frigör resurser som kan användas på andra områden av företaget. Genom att välja återbruk främjar du dessutom hållbarhet samtidigt som du skapar en bra arbetsmiljö.


Att anpassa kontoret till flexibelt och agilt arbete är inte bara en trend - det är en strategi som kan hjälpa företag att överleva och trivas i den nya arbetsverkligheten. Med andra ytor utöver arbetsbordet - där samarbete och flexibilitet tillsammans med ökad trivsel bidrar till att skapa en arbetskultur som engagerar medarbetare och attraherar nya talanger.


Kolla in samtliga tips från Place2Place här.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.