Atrium Ljungberg satsar på kulturarenor

3 september 2019

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med gruppen bakom Nobelbergets konsert- och klubblokaler. Avtalet omfattar drygt 2 000 kvm, skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

AL puff.jpg
Foto: Pixabay och Stockholms stad

Fastigheten Fållan i Slakthusområdet ska bli en ny scen för konserter, klubbar och scenprojekt. Det är en del i Atrium Ljungbergs satsning på Slakthusområdet som totalt sammanfattar 51 000 kvm.

Området ska bli en ny mötesplats för kontor, boende mat, kultur och upplevelser. Lokalguiden har tidigare berättat om visionen för Slakthusområdet. 

- Slakthusområdet ska bli Stockholms nya mötesplats för mat, kultur och upplevelser där vi vill se ett brett och varierat kulturutbud. Redan i dag finns där ett antal aktörer som driver verksamheter inom konsert, klubb och konst men det råder fortfarande stor brist på lite större scener, säger Linus Kjellberg, affärsutvecklingschef på Atrium Ljungberg, och fortsätter:

- Närheten till event och konsertytor är också något vi ser en stor efterfrågan på från många av de företag som är intresserade av att hyra lokaler i Slakthusområdet.

Öppningen av Fållan sker 8 november. 

Yousef Boussir

Redaktör/reporter

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.