Arenastaden fortsätter att locka hyresgäster

24 maj 2024

Fabege har tecknat ett 7-årigt hyresavtal i Arenastaden med MathWorks, en ledande utvecklare av matematisk datamjukvara. Colliers Leasing har varit rådgivare i affären.

Bild: Fabege
Bild: Fabege

MathWorks kommer att hyra drygt 1 164 kvadratmeter kontorsyta i den prestigefyllda fastigheten Poolen 1, belägen i Arenastaden, Solna. Lokalen är strategiskt placerad högst upp i byggnaden, som utmärktes som Årets Bygge 2023. Lokalerna har utsikt i alla väderstreck och här kan medarbetarna njuta av hela två privata terrasser.

Med denna uthyrning återstår nu endast ett ledigt våningsplan på plan 8, som även den har en attraktiv södervänd hörnterrass.

– Vi är oerhört glada att kunna gratulera alla parter till en fin affär och ett gott samarbete. Vi är övertygade om att placeringen i Arenastaden och de fantastiska lokalerna i Årets Bygge 2023 kommer att möjliggöra en produktiv och trivsam arbetsmiljö för MathWorks. Vi önskar dem varmt välkomna till Arenastaden, säger Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers.

– Vi ser mycket fram emot att välkomna MathWorks till sitt nya kontor i Arenastaden. Vi hoppas att de attraktiva kontorslokalerna, det goda kommunikationsläget och det breda serviceutbudet i såväl fastigheten som genom Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena kommer bidra till mervärden för MathWorks medarbetare och verksamhet, säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.