Allt i en huva

10 oktober 2019

Nu utökas Hood-serien från Form Us With Love med Hood Mini, en armatur som fungerar både som ljuskälla och ljudabsorbent.

2012 skapade designstudion Form Us With Love armaturen Hood, en armatur som fungerar både som ljuskälla och ljudabsorbent. Nu utökas Hood-serien med en mindre variant av originalet - Hood Mini.

Hood Mini har samma modultänk som Hood och kan användas både som singelarmatur eller byggas ut i linjära system. 

- Hood Mini är ett gott komplement till Hood samt att den har ett nättare uttryck och en tillgängligare prisbild, säger John Löfgren från FUWL. 

Hood Mini kombinerar flera funktioner så som rumslighet, ljudabsorbation och ljus i kombination med design. Armaturen passar perfekt i olika offentliga miljöer så som skolor, kontor, caféer & hotell. Hood Mini utgörs av skärm i formpressad filt, ljusmotor i helgjuten metall, diffusor i opalt akrylglas samt skruvar i lackerad aluminium.

Finns i två varianter; med E27-sockel alt. PRO med en ljusmotor bestyckad med LED i kombination med bländskydd i opalt akrylglas. Hood Mini erbjuder ett enkelt montage och lanseras i en naturnära färgskala som passar in i de flesta miljöer.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.